Om mig

Thomas Sørensen

Min baggrund

Jeg er uddannet relations orienteret psykodynamisk terapeut ved Psykoterapeutuddannelsen A/S og medlem af dansk psykoterapeutforening. Jeg arbejder med fokus på Intensiv dynamisk korttidsterapi, gestaltterapi, klientcentreret terapi m.m. 

Jeger uddannet pædagog har 15 års erfaring med at arbejde med mennesker i krise, med traumer og PTSD og dysfunktionelle familiemønstre med komplekse problemstillinger og de konsekvenser det har for den enkelte og familien og hvordan man laver forandringer i det, der kunne virke som fastlåste mønstre og dynamikker. 

Jeg har fokus på, hvad der sker i kroppen hos klienten og de signaler kroppen sender. Signaler om angst og undertrykte følelser, kropslige smerter, kroniske smerter og traumer. 

Jeg arbejder ud fra, at skabe et trygt og nænsomt rum, hvor du skal opleve, at have en samarbejdspartner og støtte, når du skal i gang med at udforske og komme i kontakt med det der er svært og som vækker ubehag, skam og det som hæmmer dig i dit liv, så du kommer i kontakt med det der er dig, dine følelser og behov og øger dit selvværd.