Parterapi i aalborg

Med Thomas Sørensen

Der er mange gode grunde til at gå i parterapi:

genfind glæden i jeres parforhold

I min praksis i Aalborg arbejder jeg med par, der ønsker at genfinde glæden i parforholdet, eller som ønsker at udvikle sig sammen.

Der kan være mange årsager til at gå i parterapi: At blive forældre og i oplever at det er udfordrende i parforholdet, følelsen af at være vokset fra hinanden, at gnisten er forsvundet, utroskab, at I glemmer at kommunikere i hverdagen og så videre. Det kan være I gerne vil genstyrke jeres parforhold og på den måde få generklæret jeres kærlighed og tillid.

Nogle mennesker bruger også parterapien som en metode til at gøre status på parforholdet og tale om fremtidige udviklingspunkter. I parterapien i Aalborg sætter jeg fokus på mønstret imellem jer, for det kan oftest være svært at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, når man står midt i en krise.

I parterapi arbejder vi også med den personlige udvikling, for det er en forudsætning for, at I kan udvikle jer som par. Er der behov for, at en af jer får et individuelt terapiforløb sideløbende med parterapien, hjælper jeg også med det.

Uanset hvorfor I ønsker at gå i parterapi, hører jeg gerne fra jer, så jeg kan hjælpe med jeres konkrete problemstillinger og/eller ønsker.

Parterapi i Aalborg er for jer, der vil: